Q Repair is een bedrijf wat zich specifiek bezighoudt met mobiele apparatuur.
Wij blinken uit in reparatie van smartphones, tablets, en laptops, ook repareren wij iMac en Macbook Q Repair: snelle en professionele reparaties.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het repareren van mobiele apparatuur hebben wij de juiste kennis en expertise opgebouwd Q Repair: bij ons kunt u zeer eenvoudig uw smartphone, tablet of laptop ter reparatie aanbieden.
Is de klacht onbekend, dan kunt u zonder problemen uw toestel laten onderzoeken.

Wij rekenen voor dit onderzoek 29/39 euro, deze kosten komen te vervallen als u er voor kiest om uw toestel te laten repareren. 
Q Repair heeft nagenoeg alle onderdelen op voorraad, dus u kunt te allen tijde binnenstappen en onder het genot van een kopje koffie ter plaatse op uw reparatie wachten (geen afspraak / aanmelding nodig). 
De gemiddelde reparatietijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Q Repair expertise

Een moederbord reparatie is een complexe reparatie.
In tegenstelling tot andere reparateurs kan Q Repair als één van de weinige vakkundig en snel moederbord reparaties uitvoeren. 
Dus ook voor complexe moederbord reparaties bent u bij Q Repair welkom! Wij voeren elke reparatie bij ons in het reparatiecentrum uit.


Onze gecertificeerde monteurs zijn experts op het desbetreffende gebied en kunnen net als alle andere reparaties uw moederbord reparatie snel en vakkundig uitvoeren. 
Doordat wij ook deze complexe moederbord reparaties kunnen uitvoeren, kunnen wij nagenoeg alle problemen aan uw device repareren.


Onze monteurs maken als één van de weinige monteurs gebruik van de soldeertechnieken IPC 771 en IPC-A-610. Q Repair is één van de weinige reparatiecentra die deze soldeertechnieken toepast. 
Ook voor een professionele en vakkundige moederbord reparatie bent u bij Q Repair aan het juiste adres!