Samsung Galaxy S5 kapot? Q Repair helpt u met een Samsung reparatie

De Samsung Galaxy S5 is sinds 2014 verkrijgbaar op de Nederlandse markt en is de voorganger van de Samsung Galaxy S6, de Galaxy S7 en de Galaxy S8. Het is een telefoon van hoge kwaliteit, maar dit betekent helaas niet dat de telefoon onverwoestbaar is. Heeft u te maken met een vervelend Samsung Galaxy S5 defect en werkt uw telefoon hierdoor niet meer naar behoren? Breng dan een bezoek aan een van de Q Repair vestigingen en laat uw telefoon repareren.

Wij repareren alle soorten Samsung telefoons, waaronder de Samsung Galaxy S5. Door uw kapotte of versleten Samsung onder handen te nemen, kunnen wij uw toestel weer als een nieuwe telefoon laten presteren.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

 • Batterij / accu defect

  € 79,00

 • Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

  € 29,00

 • Scherm gebroken

  € 169,00

 • Camera (Flitser) defect

  € 79,00

 • Waterschade

  € 39,00

 • Achterkant beschadigd

  € 29,00

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Q Repair: een vakkundige en snelle Samsung Galaxy S5 reparatie

Q Repair werkt niet alleen met ervaren en professionele Samsung experts, maar werkt bovendien met de beste gereedschappen en onderdelen. Hierdoor kunnen wij onze reparaties altijd op professionele wijze uitvoeren. Brengt u uw Samsung Galaxy S5 naar een van onze vestigingen voor een Samsung reparatie, dan weet u zeker dat u hiermee de levensduur van uw toestel echt verlengt.

Ook wordt u altijd snel geholpen. Komt u naar een van onze vestigingen, dan onderzoeken wij uw telefoon direct. Hebben wij het defect of het probleem van uw toestel achterhaald, dan repareren wij uw telefoon ter plaatse. U wacht in de winkel en kunt uw telefoon binnen 30 minuten weer meenemen. Zelfs complexe reparaties kunnen binnen dit tijdsbestek uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld het vervangen van uw scherm.

Heeft u vragen over de reparaties die wij uitvoeren of over onze werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u uw toestel laten repareren door Q Repair? Wij ontvangen u graag in een van onze winkels voor een professionele Samsung reparatie.


Snelle service 
en vakkundige 
reparatie

Marco de Vries